tiistai 1. joulukuuta 2015

#bling - taulu

Kerroin aiemmin sohvapöytäpostauksessa: CD-levyjä onkin niin paljon, että niistä riittää useampaankin projektiin. Päätin toteuttaa keittiöön taulun samalla tekniikalla. Projekti tuli tarpeeseen, sillä Ikeasta hankkimani vaisu sudenkorentojuliste alkoi kyllästyttämään. Lisäksi se ei oikein enää sopinut kämpässä vallitsevaan kokonaisuuteen.


CD:t pistin päreiksi saksilla (parempiakin työvälineitä on varmasti keksitty tähän tarkoitukseen) ja palaset limasin yleisliimalla sudenkorentojulisteen takapuolelle. Näin myöhemmin tarkastellessa olen tullut siihen tulokseen, että olisin ehkä sittenkin halunnut täyttää kehykset kokonaan CD-silpulla. Ehkä joskus sitten.


Projektin onnistuneisuus 4/5

8 kommenttia:

  1. Ihana tuommoinen mosaiikkinen kokonaisuus! Mä tykkään!

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Apua, tää on aivan ihana! Pitää pyytää jotakin askartelua rakastavaa ystävää tekemään tälläinen joululahjaksi kun itse olen liian laiska :'--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Jos laiskottaa liikaa, niin vinkkinä sanottakoon, että esim. Bauhausista löytyy staattista kalvoa (d-c-fix), jossa on identtinen kuvio.

      http://www.bauhaus.fi/staattinen-kalvo-d-c-fix-lasikuvio-45-x-150-cm.html

      Poista
  3. Mie oon miettiny että tekis ton tyylisen mutta erivärisistä lasinsirpaleista mutta sit totesin et se varmaan ei kyllä onnistuis multa mitenkää hyvin. Tää sun idea on aivan huippu! Harmi vaan ku ittellä ei oo oikeen cd-levyjä. Jään kyllä seuraamaan tätä sun blogia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhöpö! Lasinsirpaleistakin saa varmasti ältsyn upeen, pari eriväristä lasipulloa varovasti vaan päreiksi ja palapeliä kasailemaan. Suosittelen ehdottomasti.

      Jos CD-levyistä on pulaa, niin kannattaa käydä kysymässä elokuvavuokraamoista, että säästäisvät rikkinäiset CD:t. Ihan varmasti säästää, jos kauniisti kysyy! Tai sitten myydäänhän tommosia tyhjiä CD:itäkin, en vaan tiiä mitä kustantaa..

      Ideoimaan vaan! (:

      Poista