tiistai 8. joulukuuta 2015

Lahjaideoita

Löysinpä muuten ideologialtaan, toteutukseltaan ja valikoimaltaan jäätävän ihanan verkkokaupan! Pakko on nyt täällä mainostaa: www.yalo.fi. Ihastuin täysin. Rakastuin. Sydämiä silmissä. Joku voisi tällaisen hehkutuksen perusteella luulla ja epäillä, että olen maksettu mainos. Vaan en ole. Joku voi mennä kurkkaamaan kyseisen verkkokaupan sivut ja todeta olleensa väärässä. Kauniita, tyylikkäitä, aivan ihania ja todellakin kuolaamisen (litratolkulla) arvoisia vaatteita, koruja ja DIY-kaavoja.

Miettikääpä! DIY-kaavoja. Pikkurahalla voi ostaa ihanan vaatteen kaavan ja tehdä siitä niin monta kappaletta itselleen (tai vaikka lahjaksi), kuin mielikuvitusta (ja rahaa kankaaseen) riittää. Uskomatonta.

En enää edes muista, mitä kautta eksyin kyseisen yrityksen sivuille. Onneksi eksyin. Tuli pari kaavaa hankittua:

                          Villatakki                                                                           2-in-1: mekko ja lyhyt T-paita 

Villatakille mulla onkin jo sopiva kangas odottelemassa (linkitän postauksen tähän, kun saan projektin valmiiksi). Mekon ja lyhyen T-paidan taidan tehdä keväämmällä, kun kelit sallii vähän kevyemmän vaatetuksen (linkitän nekin tähän sitten).

Ja siis katsokaas nyt, kuinka kivoissa pakkauksissa kaavat on! (Pahoittelen kuvan laatua, käytössäni on vain kännykän kamera.) Tämä on sitä tuotteen ja palvelun loppuun asti suunnittelua.

Verkkokaupan sivuilta löytyy eritasoisia kaavoja; osa on helppoja ja todella yksinkertaisia, osa taas vaikeampia ja vaatii vähän enemmän ompelukokemusta. Mutta siinähän sitä oppii!

En keksi enempää yliadjektiiveja (ja alan kohta voida pahoin yli-ihanaisten yliadjektiivien takia), mutta pakko vielä todeta, että: ältsyn fantsua!

Löydön onnistuneisuus: 5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti