perjantai 18. joulukuuta 2015

(Villa)paitatuunaus #2

Jatkoa seuraa. Vähän aikaa sitten siistin vaaterekkiä ja tilanne alkoi näyttää siltä, että mulla on turhan paljon sellaisia vaatteita (lähinnä villapaitoja), jotka joutaisi "enkäytä" -vaatekassiin. Päätin tuunata niistä mieluisia. Ensimmäisen osan voi kurkata tästä. Se ei onnistunut ihan niin, kuin olisin toivonut, mutta tällaista se tuunaaminen on. Aina ei taidot riitä kaikkeen.

Aiheeseen: Idean tähän projektiin sain hypeltäessäni Eurokankaassa vetoketjuja. Siellä oli hurjan nättejä vetskareita ihan kohtuulliseen hintaan. En muista tarkalleen hintaa, mutta se ei voinut olla paha, koska ostin kolme... Eikä vetoketjut nyt muutenkaan kovin hintavia ole. Riippuu tosin, kuinka pitkän vetoketjun haluaa/tarvitsee.


Söpöjä, eikö? Vielä enemmän olisin tykännyt näistä, mikäli vetoketju olisi ollut hopeinen tai edes metallinen. Keltakulta ei jotenkin iske. Tällainen koristeellinen vetoketju on ihan helppo läntätä mihinkä vaan kohtaan vaatetta. Tai siis lähinnä sen takia, että sitä ei tarvitse "piilottaa". Käviköhän tuo nyt kenenkään järkeen..? Itse asettelin vetoketjun paidan olkasauman kohtaan. Näin:


Tämä paita, kuten tarkkaavaisimmat saattoivat jo huomata, ei ole villapaita. Tuunausidea on kuitenkin sovellettavissa villapaitaankin, joten en antanut asian häiritä sen enempää. Minusta musta (heheh, vai musta musta?) ei näyttänyt hyvältä missään tuunauskelpoisessa villapaidassa, joten kaivoin samaisen "enkäytä" -vaatekassin pohjalta mustan lyhyen ja kevyen kesätopin. Onpahan kesäksi sitten jo jotain mieluisaa valmiina! Pahoittelen jälleen laatua. Puhelin. Kuvasta saa kuitenkin idean, miltä vaate näyttää päällä. Tällä kehtaisin mennä juhlimaan pikkujouluja.


Lisää tuunauksia luvassa! Ainakin osat #3 ja #4 ovat valmiita ideatasolla. Ja jos teillä on joitain ideoita, niin heittäkää kommentilla!

Projektin onnistuneisuus: 4+/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti