tiistai 15. joulukuuta 2015

Paikka kaukosäätimille

Kyllästyin kotonani siihen, että kaukosäätimet ovat toistuvasti hukassa ja tietysti aina jossain väärässä paikassa. Lösähdettyään alas mukavaan asentoon joutuu pian huomaamaan, että kaukosäädin on liian kaukana ja liikkuminen mukavasta asennosta pois tuntuu erittäin vastenmieliseltä tietäen sen, että kun kaukosäätimen noudettuaan jälleen istuutuu, niin asento ei ole läheskään yhtä mukava. Ärsyttävää. Lisäksi inhottaa se, että kaukosäätimet ovat lähes poikkeuksetta melko rumia. 

Näin ratkaisin ongelman:


Ompelin valkoisesta askarteluhuovasta kaukosäädintelineen ja naulasin sen lipaston kylkeen. Projekti on pelastanut monet mukavat asennot toistaiseksi, ja kaukosäätimet eivät pitkään aikaan ole olleet hukassa tai väärissä paikoissa. Systeemi on myös siinä mielessä kätevä, että tällä tavalla kaukosäätimet ovat piilossa, eivätkä paista rumuuttaan lipaston tai sohvapöydän päällä.

Nykyään näkymä sängyn (Kyllä, sängyn. Vaikka omistankin varsinaisen sohvan, en käytä sitä juurikaan, sillä sänky on paljon mukavampi.) reunalta TV:lle on tällainen:


Ei kyllä ole varaa hankkia yhtään enempää kaukosäätimellisiä laitteita ja vimpuloita, sillä täällä ei ole enää tilaa yhdellekään kaukosäätimelle. 

Projektin onnistuneisuus: 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti