perjantai 20. marraskuuta 2015

Läppäripussi

Tällä kertaa toteutin projektin oikeaan tarpeeseen. Yleensä tulee toteuteltua projekteja sitä mukaa, mitä ne mieleeni juolahtavat. Läppäripussi tuli ommeltua.


Minulla oli ylimääräisenä lojumassa jäätävä määrä paksuhkoa, tukevaa kangasta sekä valkoista huopaa. Kävin Eurokankaasta ostamassa sopivan vetoketjun (tietysti mukaan tarttui luonnollisesti muutakin, mutta niistä lisää seuraavissa projekteissa....). Homma oli toteuttamista vaille valmis.

Otin läppäristä tarvittavat mitat. Leveys, pituus, syvyys. Seuraavaksi mittasin kankaasta ja huovasta vastaavat palat lisäten joka sivulle 1cm saumavaraa. Siksakkasin (onko tää edes mikään sana?) kankaan ja huovan yhteen reunoista ja ompelin palat yhteen. Löysin hyvän ohjeen vaihteeksi YouTubesta, josta otin mallia. Ohjeen voi kurkkia täältä.

Se tässä on ehkä mukavinta, että olen aikeissa toteuttaa samasta kankaasta siistin kotelomekon, ja tämähän sopisi täydellisesti mekon kanssa tilavaksi kirjekuorilaukuksi! Mukaan mahtuu vaikka mitä. Puhelin, kalenteri, meikkejä ja muuta kosmetiikkaa, avaimet, kuulokkeet, matkakortti, pastillirasia, nenäliinoja, sateenvarjo....

Projektin onnistuneisuus 4/5

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea! Ehkä mäkin saan vielä joskus aikaiseksi tehdä jotain :-D

    http://oona-h.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Ens kerralla tosin jättäisin vähemmän saumavaraa, kun pussista tuli nyt vähän lörö. Mut mahtuupa mukaan latausjohto ja hiiri (:

      Poista
  2. Mielenkiintoisen oloinen blogi sulla! :)

    ►lauraansku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi, kun osaisi itsekin tehdä tälläisiä! Aivan uskomattoman upeita! Pakko laittaa sivu kirjamerkkeihin ja tulla säännöllisin väliajoin kurkkimaan mitä täältä löytyy :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! (: Päivittelen blogia aina 2-3 kertaa viikossa, joten kuukaudenkin aikana ideoita tulee hurjasti! :3

      Poista