maanantai 2. marraskuuta 2015

Blogista

Blogin ulkoasu alkaa pikkuhiljaa olla hiottu tarpeeksi valjuksi, joten ajattelin vähän pohjustaa koko homman perimmäistä ideaa näin alkuun. Pistin blogin pystyyn muutamastakin syystä, joista merkittävin oli oma vimmaisa tarve puuhastella erinäisten projektien parissa. Olen vähän sellainen tyyppi, joka sopivan inspiraation iskiessä (ja vapaa-ajan sallimissa rajoissa) ryhtyy toteuttamaan vaikka minkälaisia projekteja. Tee-se-itse -hömppä on minulle harrastus.

Inspiraatiota saan kaikkialta. Vielä en ole niin edistyksellinen, että kantaisin aina mukana pientä vihkosta, johon kirjoittaisin ylös ideoita sillä samaisella hetkellä, kun ne päähäni juolahtavat. Tällainen pitäisi hankkia, sillä turhan moni (hyväkin ja kehityskelpoinen) idea jää leijumaan alitajuntaani ja lopulta katoaa pysyvästi, kun unohdan. Blogia varten aion sellaisen muistivihkon hommata ja yrittää pitää käytössä mahdollisimman ahkerasti!

Toinen suuri syy, miksi oikein lähdin toteuttamaan blogia on se, että lähiaikoina olen alkanut tylsistyä jatkuvaan tavaran hamstraamiseen. Lähinnä vaatteiden osteluun. (Kun se on niin kallistakin...) Vaatehuoneen lattialla on kaksi suurta IKEA-säkkiä täynnä vanhoja (kuitenkin ihan hyviä ja suhteellisen ehjiä) vaatteita, jotka olen ollut aikeissa viedä jonnekkin kirpparille/vaatekeräyslootaan. Vaan en vie. Joutavat ennemmin uusiokäyttöön minulle! Niistä voi tehdä uusia vaatteita tai niitä voi käyttää kokonaan uuteen tarkoitukseen. Rajattomasti ideoita!

Ja huomautuksena sitten vielä kaikille, että tämä ei ole mikään ekoblogi, vaikka satuinkin mainitsemaan uusiokäytön. Tämä on ennemmin “tein itse ja säästin” -blogi. Ideablogi. Säästöblogi. Opiskelijabudjetilla kun vielä toistaiseksi ainakin mennään.

Nyt loppu selitys. Heittäkää mielipiteillä ja ideoilla, jos on omasta takaa ylimääräisiä!

2 kommenttia:

  1. Tulin blogissasi ajallisesti takaperin koko matkan tänne asti, huikeita ideoita ja kivan rento ote omaan tekemiseen sinulla, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Ei se tekeminen aina niin vakavaa tarvitse olla ja sehän on fakta, että joskus menee jotain pieleen niin ei pidä turhia murehtia :D

      Poista