lauantai 14. marraskuuta 2015

Kylppärin makeover

Asun sopivan kokoisessa vuokrayksiössä Vantaalla, joten sisustusmahdollisuuteni ovat melko rajalliset. Joidenkin haaveiden kohdalla jo pelkkä budjetti tulee vastaan, sillä toisinaan opiskelijoidenkin on syötävä. Kohtalo olisi surkuhupaisa, mikäli tällainen "hätätila" ei saisi minussa luovaa (siis luovempaa) puolta esiin.

Muutin tähän asuntoon kaksi vuotta sitten. Silloin päätin piristää pastellin siniseksi maalattua kylppäriäni ihanilla ja söpöstelevillä sinisillä ja keltaisilla tarraperhosilla. (Heja Sverige!) Ehkä hyvä idea silloin. Parin vuoden jälkeen perhoset alkoivat kuitenkin vilisemään silmissä liikaa, joten päätin hankkiutua niistä eroon. Valitettavasti minulla ei nyt ole näyttää ennen-kuvaa vertailukohteeksi.

Alunperin ideana oli tehdä kylppäristä mahdollisimman simppeli ja kliininen, mutta tulin siihen tulokseen ettei se ole mahdollista pastellin sinisten seinien takia. Päätin, että kylppäri tarvitsee hieman kontrastia. Eli mustaa. Ikeassa pyöriessäni se iski minuun. Inspiraatio. Satuin löytämään toisenlaisen tarrasetin.


Suihkussa peseytyessä on nykyään helppo kailottaa esimerkiksi aakkoslaulua, sillä aakkoset eivät vahingossakaan pääse unohtumaan. Paitsi jos menee saippuaa silmään eikä voi luntata. Miinuspuoli tässä on se, että näistä akkosista puuttuu tärkeät viimeiset vokaalit åäö. Muuten hyvä.

Kirjaimista olisi voinut yrittää myös kirjoittaa jotakin, mutta olen todennut, että seiniin kirjoittaminen tuo aina (tai ainakin kamalan usein) sellaisen Live, Love, Laugh -tyylisen efektin. En ole sellainen ihminen, joten en halua asua sellaisessa kodissa.


Lavuaarin päälle asettelin erilaisia hahmoja, joiden katse näyttää kovin syyllistävältä, jos peseekin hampaita vain 1,5min, vaikka ideaali olisi 2min. Tai jos pesee meikit kiireessä eikä laita yövoidetta.


Koko homman täydentää tämä Iittalan Taika metallilaatikko, jossa on lähes yhtä syyllistäväkatseisia pöllöjä. Makeover on edelleen kesken, joten jatkoa seuraa!

Projektin onnistuneisuus 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti