tiistai 9. helmikuuta 2016

Marilyn-taulu

Edellisissä postauksissa tämä onkin ollut jo esillä. Täällä ainakin. Vaikkakaan ei varsinaisena projektina. Jäljensin Marilynin julisteesta mustalla permanenttitussilla taulukehyksen "lasiin", joka on muovia. Aika kivan näköinen, vaikka itse sanonkin.


Kuva on siitä hauska, että siinä on jopa neljä toteuttamaani projektia, joista kaikkiin olen suhteellisen tyytyväinen. Virkattu rahivirkattu nallesohvapöytä ja Marilyn. Tässä kauneusikonitaulu vähän lähempää:


Pahoittelut vaihteeksi laaduttomasta valokuvasta. Taulu oli melko helppo tehdä, sillä minun ei tarvinnut käyttää mielikuvitusta ja luoda jotain tyhjästä, vaan saatoin jäljentää tämän. Kyseessä oli siis mustavalkoinen ja pinkkitaustainen juliste Marilynistä. Kyllästyin pinkkiin ja halusin taulusta hieman omaperäisemmän. Nyt saatan sanoa, että olen itse piirtänyt tämän ja saan ihasteluja, vaikka projekti ei vaatinutkaan erityisiä piirtotaitoja.

Projektista selviää kärsivällisyydellä. Marilynin tukka oli niin työläs, että se vei melkein oman päästäni. Onneksi lopputulos miellyttää ja oman hieman ohentuneen kuontalon pystyy naamioimaan kuivashampoolla ja hiuspuuterilla. Tämä on ehdottomasti useamman päivän projekti! Suosittelen kuitenkin kaikille. Kokeilkaa ihmeessä!

Projektin onnistuneisuus: 5-/5

3 kommenttia:

  1. Sulla on tosi ihania juttuja täällä! Innostuin selaamaan pitkälle :D etenkin toi sohvapöydän pinta cd-leyistä on tosi hyvännäköinen! Ihana blogi!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. 1xbet korean online soccer betting bonus code
    For free, we will list your preferred types of Asian Handicap bets deccasino available in 1xbet korean the first place. Our Asian Handicap bookmaker 바카라 review is

    VastaaPoista